چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 250844
    تاریخ انتشار: 13/تير/1400 - 09:52

    جدای سومین ستاره پرحاشیه از پرسپولیس/مصاحبه ستاره پرسپولیس به سبک شجاع ؛ احمد رفتنی است ؟

    احمد نوراللهی در چند وقت اخیر مصاحبه های عجیبی را انجام داده است که هواداران پرسپولیس را به شدت یاد زمان جدایی شجاع خلیل زاده می اندازد.

    جدای سومین ستاره پرحاشیه از پرسپولیس/مصاحبه ستاره پرسپولیس به سبک شجاع ؛ احمد رفتنی است ؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»احمد نوراللهی در تمام سال های حضورش در پرسپولیس کم مصاحبه کرده و هرگز هم در همین معدود مصاحبه هایش صحبت جنجالی نداشته است. اما جالب اینجاست او طی چند هفته اخیر دو بار مصاحبه کرده و هر دو مصاحبه به نوعی چالش برانگیز بوده است.
    احمد نوراللهی یک بار بعد از پیروزی مقابل تراکتور و قهرمانی سوپرجام در واکنش به تمدید قراردادش اعلام کرد باشگاه باید پاسخ این سوال را بدهد نه او. این درحالی است که خود نوراللهی بیشتر از هرکسی می داند چه رقمی را به باشگاه پیشنهاد داده و سمیعی و مدیران پرسپولیس هرگز قادر به پرداخت این مبالغ نیستند.
    دومین مصاحبه نوراللهی هم به بعد از بازی با گل گهر مربوط بود که او در اظهار نظری عجیب اعلام کرد:

         به شرطی برای هواداران تلاش می‌کنیم که مدیریت باشگاه کاری برای‌مان کند!

    اظهار نظری که در نوع خود بسیار عجیب بود و تلاش برای قهرمانی و خوشحال کردن هواداران را به دریافت پول از باشگاه مرتبط دانست. این صحبت ها برای هواداران پرسپولیس که طی چند سال اخیر چهره دیگری از نوراللهی دیده بودند عجیب بود چرا که کاپیتان سوم سرخ پوشان در تمام این سال ها چهره ای کاملا بی حاشیه را از خود به نمایش گذاشته و هرگز مصاحبه ای جنجالی انجام نداده است.
    همین موضوع باعث شده کارشناسان و فعالان حوزه پرسپولیس صحبت های او را با صحبت های هفته های پایانی حضور شجاع خلیل زاده در پرسپولیس مقایسه کرده و این ادعا را مطرح کنند که نوراللهی در پی جدایی از پرسپولیس است و به همین دلیل بی پروا تر از همیشه علیه باشگاه موضع گیری کرده و برای هواداران پرسپولیس شرط و شروط می گذارد.
    نوراللهی اگرچه چندی قبل در پیامی به هم تیمی هایش اعلام کرد دوست دارد فصل بعد هم در پرسپولیس بماند و همین پیام ها باعث امیدواری باشگاه و یحیی گل محمدی برای ادامه همکاری شد اما رقمی که او به باشگاه پیشنهاد داده آن قدر بالاست که پرسپولیسی ها به هیچ عنوان قادر به پرداخت این رقم در شرایط فعلی نیستند و اگر هم بخواهند مبالغ این چنینی را پرداخت کنند، آن زمان زمینه اعتراض بقیه بازیکنان را باید به جان بخرند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما